2017 Nyílt Tanítási Nap az óvodásoknak

2017.04.04 08:50
A Palásti László Általános Iskola és Óvoda igazgatója Pappné Turik Tímea és tanítója Steklerné Váraczki Éva szeretettel várta azokat az érdeklődő, leendő elsős gyerekeket és szüleiket, akik az iskolai beiratkozás előtt  betekintést nyerhettek az intézményünkben folyó munkáról. A nyílt tanítási óra 2017. április 4-én 8 óra 40 perckor kezdődött a 4. osztályos tanteremben. Az iskolai tanulók mellett az ovisok is bekapcsolódtak a tanítási óra menetébe néhány érdekes feladat megoldásával.
Az iskolai tanóra mellett az osztály készült egy kis meglepetéssel és ajándékkal az ovis csapatnak. Az ovisok szintén ajándékkal köszönték meg az iskolásoknak a barátságos vendéglátást.

A Palásti László Általános Iskola és Óvoda tanítója Steklerné Váraczki Éva szeretettel várta azokat az érdeklődő, leendő elsős gyerekeket és szüleiket, akik az iskolai beiratkozás előtt  betekintést nyerhettek az intézményünkben folyó munkáról. A nyílt tanítási óra 2017. április 4-én 8 óra 40 perckor kezdődött a 4. osztályos tanteremben. Az iskolai tanulók mellett az ovisok is bekapcsolódtak a tanítási óra menetébe néhány érdekes feladat megoldásával.

Az iskolai tanóra mellett a 4-dikes osztály készült egy kis meglepetéssel és ajándékkal az óvis csapatnak. Az ovisok szintén ajándékkal köszönték meg az iskolásoknak azt, hogy részt vehettek a tanítási órán.